Logo Eigendom te koop in Spanje - onroerend goed in Denia, Costa Blanca
Eigendom te koop in Spanje - onroerend goed in Denia, Costa Blanca

Verkoop van sauna's in Spanje:

Verkoop van vatsauna's in Denia, Spanje

Een straathassauna is een groot vat dat uit vurenplanken met een dikte van 42 mm of uit een thermisch hout (behandelde spar) wordt geslagen en met een flexibel dak wordt behandeld. Dit is een volledig klaar om te verkopen in Spanje product, waar er alles is wat nodig is: een schoorsteen, een afvoergat, en aan de randen zijn er twee banken, waartussen een kachel, een klein vizier is aangebracht boven de ingang deur. Bedden zijn gemaakt van een els of een thermisch hout.

De spaanse sauna wordt in minder dan 1 uur tot 80 ° C verwarmd en tot een optimale temperatuur van 100 ° is deze minder dan 2 uur. Het is ontworpen voor meerdere personen en is met kleine afmetingen geschikt voor een site met bijna elke perceelsgrootte.

Badparameters:

- De diameter van 2 meter
- Materiaal van muren en vloeren - vuren
- Materiaal van bedden - els


Standaard sauna Sauna + kleedkamer
Verkoop van sauna's in Denia, Spanje. Standaard sauna. Verkoop van sauna's in Denia, Spanje. Sauna met kleedkamer.
Sauna + zitplaatsen Sauna + kleedkamer en zitplaatsen
Verkoop van sauna's in Spanje, Denia, sauna met zitplaatsen buiten. Verkoop van sauna's in Spanje, Denia, sauna met kleedkamer en zitplaatsen buiten.


Koop een goedkope kwaliteitssauna in Spanje? Bij ons is het gemakkelijk!


Alleen hier kunt u een kwaliteitsauna kopen van natuurlijk hout, uit Estland met levering naar Spanje, regio Alicante. Wij bieden u een gegarandeerde lage prijs, een goede keuze en de mogelijkheid om uw geld te sparen.