Logo Fastigheter till salu i Spanien - Fastighetsförvaltning i Denia, Costa Blanca
Fastigheter till salu i Spanien - Fastighetsförvaltning i Denia, Costa Blanca

Försäljning av bastur i Spanien:

Försäljning av fatbastur i Spanien, Denia

En bastu är en stor fat utrustad av granplattor med en tjocklek av 42 mm eller från ett termiskt trä (behandlad gran) och täckt med ett flexibelt tak. Det här är en helt färdigförsäljning i Spanien, där allting är nödvändigt: en skorsten, ett dräneringshål och på kanterna finns det två bänkar, mellan vilka det finns en spis, en liten visir är anordnad över entrén dörr. Sängarna är gjorda av en alder eller ett termiskt trä.

Den spanska bastunen värms till 80 ° på mindre än 1 timme, och till en optimal temperatur på 100 ° är det mindre än 2 timmar. Den är utformad för flera personer och med små dimensioner lämpar sig för en plats med nästan vilken plottstorlek som helst.

Badparametrar:

- Diametern på 2 meter
- Material av väggar och golv - gran
- Material av sängar - alder


Standard bastu Bastu + omklädningsrum
Försäljning av bastur i Spanien, Denia. Standard bastu. Försäljning av bastur i Spanien, Denia. Bastu med omklädningsrum.
Bastu + sittplatser Bastu + omklädningsrum och sittplatser
Försäljning av bastur i Spanien, Denia, bastu med utomhusstolar. Försäljning av bastur i Spanien, Denia, bastu med omklädningsrum och sittplatser.


Köp en billig kvalitetsbastu i Spanien? Med oss är det enkelt!


Bara här kan du köpa en kvalitetsbastu från naturligt trä, från Estland med leverans till Spanien, Alicante-regionen. Vi ger dig ett garanterat lågt pris, bra val och möjlighet att spara dina pengar.